Dagretraite

Een dagretraite is een dag in schoonheid en verstilling. Een dankbare mogelijkheid om eens een hele dag (geen halve!!) uit te trekken en te reserveren om de voordelen en het effect van meditatie, verstilling, samenzijn met anderen die met hetzelfde bezig zijn, schoonheid….te ervaren. Een dag van meer introspectie om daarna met ruimere blik weer de wereld in te gaan. Een dag van esthetisch waarderen en genieten in plaats van de gebruiks -of nutswaarde in alles te moeten zien.
Het programma kan bestaan uit gewaarzijn, beluisteren van muziek en/of poëzie, oefeningen in verstilling, meditatie, reflectie…..

Praktisch:

Dagretraites gaan door op vrijdag van 10 tot 16u. ‘s Middags wordt een broodmaaltijd voorzien. Deze dagen zijn op basis van vrijgevigheid wat niet hetzelfde is als gratis. SUGGESTIE: 40 euro voor de dag

Help ons een cultuur bouwen waarin niet betaald wordt om iets te krijgen maar waarin gegeven wordt omdat iets waardevol is en kan doorgegeven worden aan anderen.Wil je ons nog effectiever steunen door een maandelijkse donatie (suggestie 50 euro) dan kan dit op het rekeningnummer  BE54 8915 8421 0697  met vermelding Dana Society. Meer op de Mandala van Vrijgevigheid. 
Graag inschrijven via info@triratna.be
De dag wordt als geheel aangeboden. In de Blauwe Poort in Melle

eerstvolgende: vrijdag 30 oktober 2020


vrijdag 11 december 2020