Previous Frame Next Frame

Mindfulness: The Buddhist Way ONLINE

Wil je de kwaliteit van mindfulness in je dagelijkse leven ervaren? Spreekt ook meditatie je aan?  Ben je niet bang om meer te leven vanuit grotere vrijheid en meer geluk? Ben je bereid er iets voor te doen?

Dan is de module Mindfulness the Buddhist Way iets voor jou!  Zie ook https://youtu.be/t50JdVgUrGg

Vanaf dinsdag 12 januari is er een 8 weken online cursus met Parina en Arthakusalin met maximum 20 deelnemers. Een sessie is van 19 tot 21u met input over mindfulness in boeddhistische context, begeleide meditatie, uitwisseling in groepjes en pauze. Mindfulness the Buddhist Way werd de afgelopen jaren 6 keer gegeven en was telkens een schot in de roos. 

Het is een heel praktische module waarin we samen de rijkdom van mindfulness exploreren. Samen want mindfulness kan nooit alleen maar over jezelf gaan. 
Ben je ge├»nteresseerd? Schrijf je in via info@triratna.be of info@bcatriratna.nl 

Cursusgeld voor deze 8 weken : afhankelijk van je inkomen ofwel 100 - 150 - 200 euro. Graag betalen vooraf aub. Voor Belgi├ź via rekeningnummer BE54 8915 8421 0697 met mededeling "mindfulness"
Voor Nederland via de doneerknop die je hier vindt https://www.bcatriratna.nl/doneren/
of via rekeningnummer NL98INGB0002498334 met mededeling "mindfulness".

Data 12-19-26 januari- 2-9-16-23 februari- 2 maart 2021
Deze module is open voor mensen uit Nederland en Vlaanderen en is gebaseerd op het boek "Life with full attention" van Maitreyabandhu. Je kan het via deze link bestellen https://www.windhorsepublications.com/product/life-with-full-attention-a-practical-course-in-mindful...