Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

meditatie-workshop

3 december 2022 om 14:30 17:00

Meditatie is trendy, meditatie is in. Meditatie is immens rijk en creatief om het menselijke hart (“mind”) beter te leren kennen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het een ambacht van het hart is.
Hoe ga ik om met twijfel, onrust, blijdschap, vreugde, met ziekte en dood, met genieten?
Hoe leef ik het dagelijkse leven met al zijn verrassingen, verwarring, druk, verwachtingen?

Meditatie biedt een perspectief op de mogelijkheid om vrijer, lichter in het leven te staan, meer voeling te krijgen met het leven zelf dat ongrijpbaar is en oncontroleerbaar. Meditatie kan je leren om dichter bij jezelf en anderen te komen.

In Triratna bekwamen we ons in het gewaarzijn van de ademhaling, in meditatie op liefde en in just sitting als basismeditaties, als stevig fundament voor ons hart. In deze sessies maken we kennis met deze meditaties en hoe je op een heel ontspannen wijze kan mediteren.

Graag inschrijven via: info@triratna.be

Gegevens

Datum:
3 december 2022
Tijd:
14:30 – 17:00
Kosten:
€10

Yoga On Call

Oudescheldestraat 16
Gent, 9000 België
+ Google Maps

Arthakusalin

Arthakusalin werkt voor de Gentse Sangha en weet zich geïnspireerd door de schoonheid en rijkdom van de Dharma. Zijn naam komt uit de Karaniya Metta soetra en betekent "hij die vaardig is met betrekking tot (de rijkdom van) het spirituele doel". Ontvankelijkheid, menselijkheid, openheid, vriendschap in het goede en voeling met het ontzaglijke is waar hij zich wil aan overgeven.

Dit zal sluiten in 0 seconden