Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sangha avond

30 maart 2023 om 19:30 21:30

Meditatie en boeddhisme in de Blauwe Poort te Melle.

Op deze sangha-avond komt Mahamati op bezoek.
Mahamati is de spirituele mentor van onze Gentse sangha, hij woont in de Malverns, vlakbij Adhisthana. Minstens eenmaal per jaar komt hij voor een paar dagen naar Gent. Zijn lezingen zijn steeds van een diepe rijkdom en inspiratie. Niet te missen dus!

Een avond waar we als spirituele gemeenschap samen mediteren, waar Dharma-input is, waar we samen rituelen doen, waar vriendschappen op het spirituele pad ontstaan en verdiepen, waar thee gedronken wordt en geholpen bij opruim en afwas.

Deze avond is normaal gezien voor mensen die vertrouwd zijn met onze basismeditaties. Indien je dat niet bent, hoeft dit echter geen hindernis te zijn. Iedereen is welkom !

Gegevens

Datum:
30 maart 2023
Tijd:
19:30 – 21:30
Kosten:
Op basis van vrijgevigheid, suggestie tien à vijftien euro
Evenement Categorie:

De Blauwe Poort

Collegebaan 49A
Melle, 9090 België
+ Google Maps

Arthakusalin

Arthakusalin werkt voor de Gentse Sangha en weet zich geïnspireerd door de schoonheid en rijkdom van de Dharma. Zijn naam komt uit de Karaniya Metta soetra en betekent "hij die vaardig is met betrekking tot (de rijkdom van) het spirituele doel". Ontvankelijkheid, menselijkheid, openheid, vriendschap in het goede en voeling met het ontzaglijke is waar hij zich wil aan overgeven.

Dit zal sluiten in 0 seconden