Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mitra convenor ceremonie

16 november 2023 om 19:30 21:30

Meditatie en boeddhisme in de Blauwe Poort te Melle.
Een avond waar we als spirituele gemeenschap samen mediteren, waar Dharma-input is, waar we samen rituelen doen, waar vriendschappen op het spirituele pad ontstaan en verdiepen, waar thee gedronken wordt en geholpen bij opruim en afwas.

Spirituele vriendschap is een centraal gegeven binnen de Triratna beweging, we zijn gericht op elkaars spirituele welzijn en bloei.
Deze vriendschap kan op vele manieren vorm worden gegeven.

Op deze avond nemen Lokesvari en Arthakusalin ritueel het mitra convenorschap op. Dat betekent dat ze zich zullen inzetten voor het ondersteunen van mensen in onze sangha die zich verbonden hebben aan het Boeddhistsiche pad.

Deze avond is normaal gezien voor mensen die vertrouwd zijn met onze basismeditaties. Indien je dat niet bent, hoeft dit echter geen hindernis te zijn. Iedereen is welkom !

Gegevens

Datum:
16 november 2023
Tijd:
19:30 – 21:30
Kosten:
Op basis van vrijgevigheid, suggestie tien à vijftien euro
Evenement Categorie:

De Blauwe Poort

Collegebaan 49A
Melle, 9090 België
+ Google Maps

Arthakusalin

Arthakusalin werkt voor de Gentse Sangha en weet zich geïnspireerd door de schoonheid en rijkdom van de Dharma. Zijn naam komt uit de Karaniya Metta soetra en betekent "hij die vaardig is met betrekking tot (de rijkdom van) het spirituele doel". Ontvankelijkheid, menselijkheid, openheid, vriendschap in het goede en voeling met het ontzaglijke is waar hij zich wil aan overgeven.

Dit zal sluiten in 0 seconden